Landbruk - Gorsetekra Installasjon

Gå til innhold
Landbruksalarmer
Brannalarm for landbruket.

Brannvarsling er en investering i trygghet for deg og dine. Du kan også spare penger på forsikringen. Ved en brann er de første minuttene kritiske – brannalarm fra Elotec varsler mens du fremdeles har mulighet til å handle selv. Landbruket stiller spesielle krav til brannvarslingsanlegget.  Etter å ha løst utfordringen med det tøffe miljøet i dyrerom introduserte Elotec sin første aspirasjondetektor, som i mange anlegg har stått i uavbrutt drift i over 15 år! Produktet har blitt stadig videreutviklet, og dagens utgave har enda høyere ytelse – uten å gå på akkord med de egenskapene som har gjort den så egnet for tøffe miljøer.

Elotec er markedsleder innen segmentet, og har siden 1992 levert systemer til gårdeiere i hele Skandinavia. Det er lagt stor vekt på at alle enheter er enkle å montere og meget godt beskyttet mot overspenninger.

Elotec sine systemer har siden starten inkludert unike og nytenkende funksjoner for å gi en best mulig brukeropplevelse. Mange års erfaring, og leveranse av over 55 000 aspirasjonssystemer, viser at Elotec brannvarslingssystemer er meget stabile og driftssikre.
Klikk for å se info om følgende Elotec systemer:

Tilbake til innholdet